4/8/11

PARTICIPA I REIVINDICA!

Aquest blog és obert a tothom, sense restriccions per a comunicar-nos i posar idees, documents, notícies... 
L'aigua necessita una Administració Transparent i Lliure d'especulació





15 comentaris:

  1. Proposo aquestes frases per a les pancartes
    ATLL Sí Xoriços No

    DEUTES DUBTOSOS. ¡CIUTADÀ EXIGEIX RESPONSABILITATS! ÉS EL TEU DRET

    + CANON A L'AIGUA ÉS + NEGOCI PER ALS BANCS

    En bATaLLa contra la especulació

    ResponElimina
  2. http://www.ecodiari.cat/noticia/7027/denuncien/practica/desaparicio/aigues/ter/llobregat

    ResponElimina
  3. Si quieres estar al día del bloc, aquí tienes los pasos a seguir:

    Notificaciones de entrada nueva
    Tus lectores pueden escoger suscribirse a los feeds de tu blog y se les avisará siempre que publiques una entrada nueva en el blog. También puedes personalizar lo que compartes en el feed de tu blog y configurarlo para que envíe por correo electrónico las entradas nuevas automáticamente a direcciones o listas de distribución concretas.

    ResponElimina
  4. Escolteu la gravació, és molt interessant. En definitiva, si llegim entre línies, ATLL més d'hora que tard es privatitzarà, més que per una manca d'eficiència perquè no hi ha un duro al calaix i ens l'haurem de malvendre per reflotar l'ACA. Alguns hi faran un gran negoci, la gran majoria a pagar i els treballadors d'ATLL en serem les víctimes dels "danys col·laterals", no ho dubteu.
    http://www.catradio.cat/audio/551301/Leonard-Carcole-director-de-lACA

    ResponElimina
  5. Per recollir signatures en favor de l'aigua pública:

    http://actuable.es/peticiones/dret-huma-l-aigua-i-sanejament-per-servei-public-i

    ResponElimina
  6. Penso que podriem aprofitar això del blog per informar a la gent de fora d'ATLL. Si tothom enganxés la direcció del blog en el seu facebook o similar arrivariem a molta gent.
    Però per fer això abans s'hauria de modificar una mica el blog per separar les nostres idees de la informació que es vol transmetre a l'exterior com el manifest, pàgina de recollida de signatures, enllaços a pàginas amb informació d'ATLL. Penso que s'ha de separar perque la informació que vagi cap a l'exterior a d'estar clara si no la gent deixa de llegir (jo el primer).
    Igual és més senzill crear un blog nou i així tenir un per comunicar-nos entre nosaltres i un altres cap a l'exterior. Jo d'això de crear blogs no hi entenc

    ResponElimina
  7. A mi hem sembla bona idea, enganxar l'adreça al facebook o similar de cadascu, pero pensò que no cal fer dos blogs, tots els comentaris o aportacions, son bones i donen una vissió d'allò que pensem els treballadors d'ATLL. Desprès cadascú que es quedi amb la part del blog que més l'interessi.

    Jo penso que aquí també es pot penjar el manifest, el comunicat de premsa i totes les accions que volguem, a la fi, tots estem en la mateixa situació i tots busquem el mateix, no?.

    ResponElimina
  8. Sóc l'anònim de fa 2 missatges. Com es fa que surti nom com ha fet el Pep?
    Jo no deia lo de separar la informació per no mostrar les opinions de tothom. El que penso és que la gent que entri i no sàpiga res d'ATLL (perque tret dels que treballem en el mon de l'aigua poca gent sap que existim)el primer que s'ha de trobar és l'explicació de la situació actual. Quan s'ho llegiexi, si li interessa seguirà mirant. Si el primer que es troba es un seguit d'opinions es molt probable que no entengui res i deixi de llegir. Si volem aprofitar el blog per informar a l'exterior s'ha de fer atractiu per un de fora (que no sap de que va el tema) i pràctic per nosaltres, cosa que ja em sembla que està bé

    ResponElimina
  9. http://www.expansion.com/2011/08/08/catalunya/1312756980.html

    ResponElimina
  10. Pep diga-li a anònim de fa 2 missatges com suscriure's al blog per a que surti el seu nom. Gràcies!!

    I escolta..podem fer una cosa per a la divulgació de qui sóm. podries fer un redactat, que es comenti i ho poso com una entrada. Et sembla?

    ResponElimina
  11. Em sebla que ja no cal
    Que vagi bé

    ResponElimina
  12. Companys, segurament algú ja ha vist aquesta noticia, però crec que aixó és una mostra de que tenim que fer alguna cosa, que no esta "todo el pescado vendido".

    http://www.expansion.com/2011/08/05/catalunya/1312554849.html

    ResponElimina
  13. la noticia es esperanzadora pero ¡¡cuanto se habran tenido que mirar las cuentas de la empresa!!

    ResponElimina
  14. Companys.. si-us-plau, DESPERTEU. El nostre cas no té res a veure amb aquesta notícia. En el nostre cas el govern no vol simplement mesures d'estalvi, vol vendre un actiu. "El pescado está vendido" sens dubte, encara que no doneu per descomptat que sigui AGBAR el comprador, segurament hi haurà repartiment de "cromos". Els únics que no aniran a la privada seran el nostre equip directiu que els hi faran un foradet a l'ACA, precisament per controlar les concessions.

    ResponElimina
  15. però quin manifest voleu penjar? he vist circular com a mínim dos: el del comitè i el de la secció sindical de CGT. quin és el que val???? penjem els dos?

    ResponElimina