8/8/11

L'EMPRESA LOREAL... "PORQUE YO LO VALGO"

Bon dia a tothom,

Petit exemple d'estalvi a ATLL:

Mentre els treballadors i treballadores d'ATLL estem pagant amb els nostres salaris el deute d'ATLL, que sumen més de 600 M d'€, l'empresa no vol fer guardiola.

En la darrera reunió del comitè d'empresa amb el director de recursos i el cap de RRHH vaig posar de manifest la mala gestió financera que s'estava duent a terme a l'empresa, per exemple en partides com la publicitat. Això va molestar profundament la representació de l'empresa.

Uns dies desprès, com a nova delegada de prevenció, rebo la resposta sobre la meva proposta per realitzar el curs bàsic de prevenció gratuïtament, ja que l'empresa estava fent les gestions per matricular-me en un curs "e-learning". Per des-comptat, no han contestat sobre l'import del curs.

Sabeu el que ha costat implantar la plataforma e-learning a ATLL?: 13.000 € sense IVA

Us deixo les converses d'estalvi:


El 29 de juliol de 2011 13:05, Mar ha escrit:

Bon dia,com a nova delegada de prevenció us informo que el Curs bàsic de seguretat i salut en el treball del Departament d'empresa i ocupació de la generalitat està previst per al proper novembre.
Us demano que feu els tràmits pertinents per a la inscripció. 
Gràcies i salutacionsDelegada de prevenció
Mar
---------

El 2 d’agost de 2011 10:49, l'empresa ha escrit:

Bon dia Mar,

Tal com et vàrem comentar, estem preparant un curs bàsic de prevenció de riscos laborals en modalitat e-learning (amb totes les garanties i l'acreditació corresponent un cop superat el curs). Estarà integrat dintre de la plataforma d'ATLL i disponible la segona quincena de setembre. Et matricularem tant bon punt estigui operatiu per tal que puguis realitzar el curs el més aviat possible.
Gràcies i salutacions,
Responsable de Formació i Organització



El 4 d’agost de 2011 11:58, Mar ha escrit:
Bon dia,
La meva preferència és assistir a classe per 2 motius:
1) L'aprenentatge està pràcticament garantit.
2) No suposaria cap despesa econòmica per l'empresa.
Trobo que desprès de les retallades econòmiques que estem patint els treballadors i treballadores, no és adequat fer cap despesa innecessària. En aquest cas hi ha la possibilitat de fer-lo de manera gratuïta.  Aquest curs e-learning quan costa?
Mar
Delegada de prevenció



De: l'empresa
Data: 5 d’agost de 2011 21:50 l'empresa ha escrit:
Assumpte: Re: CURS BÀSIC DE SEGURETAT I SALUT

Bona tarda, Mar
Entenem les teves explicacions. No obstant això, l'empresa és qui disposa la modalitat de formació de les diferents accions que inclou el pla anual aprovat, així com les condicions en que aquesta es duu a terme, sempre amb l'objectiu d'assolir un nivell òptim d'aprenentatge i tenint en compte les necessitats i aspectes derivats de la seva consecució.
En els mesos de setembre - octubre es durà a terme, doncs, l'oportuna convocatòria al personal inclòs en l'acció formativa de referència, d'acord amb allò informat en els darrers dies.
Agraint el teu interés, et saluda atentament,
Cap de RRHH




1 comentari:

  1. Hauríem de prendre exemple:

    http://liniaciutatvella.comunicacio21.cat/2011/07/26/la-plantilla-de-l%E2%80%99hospital-del-mar-inicia-aturades-parcials/

    ResponElimina